El Quart va perdre el primer partit de la temporada després de caure a la pista del Mataró (69-64), que portava dues derrotes seguides, en un partit molt igualat i que no es va decidir fins als instants finals.

Els gironins arribaven amb les baixes importants de Roger Serra i Edu Jiménez i això es va notar. Des del principi els locals van agafar el domini del partit i, tot i que la diferència en el marcador no era molt àmplia, els de Carles Ribot van ser inferiors en el joc interior.

Va ser en l'últim moment que els visitants van aconseguir-se posar per davant (49-50). Semblava que en aquest moment agafarien el timó del partit, però un parell de jugades dolentes van condemnar al Quart, i el Mataró es va tornar a posar per davant el marcador, amb un avanatge que ja no abandonaria fins al final (69-64).

SALT-CASTELLBISBAL A

El Salt va perdre ahir per quarta vegada consecutiva en el que portem de competició. Els de Miquel Martínez van forçar la pròrroga en l'últim sospir, però al final van ser superats pel Castellbisbal A (71-80)Els locals van començar el partit de la millor manera possible, i al final del primer parcial dominaven per cinc punts (22-17). Així i tot, un parcial dels barcelonins de 0-8 en cinc minuts (22-25) posava els verd i negres per darrere el marcador.

En la represa, els visitants es van arribar a posar 10 punts per sobre en l'equador del tercer quart (33-43), però els de Miquel Martínez van retallar distàncies abans d'acabar el parcial (43-47).

La reacció local va continuar en l'últim parcial, fins quan faltaven uns minuts es van posar per davant (58-57). Tot i així, un parcial visitant de 2-8 deixava contra les cordes als de Miquel Martínez a falta de 19 segons. Però els saltencs no es van donar per vençuts, i una cistella de Sabatés i un triple de Pons forçaven la pròrroga (65-65).

Però a la pròrroga el Salt no va poder amb els rivals i va perdre per 71-80.