L'Olot de Raúl Garrido volia retrobar-se amb el bon joc i les bones sensacions que van transmetre en l'últim partit a casa davant el Badalona (4-0), però van ensopegar amb un Lleida Esportiu molt fiable en defensa i molt pragmàtic en atac. Com és costum i com demana sempre el seu entrenador, Raúl Garrido, la Unió Esportiva Olot va sortir a dominar el partit a través de la possessió de la pilota des dels primers instants del matx. La primera ocasió de gol la va tenir Marc Mas abans del primer quart d'hora de partit rematant dins l'àrea un refús de la defensa rival, però la pilota va marxar desviada per sobre el travesser.

Els olotins s'acostaven amb assiduïtat a la porteria de Pau Torres però sense crear massa perill. L'ocasió més clara la va tenir Barnils al minut 20. Héctor va picar una falta lateral, Marc Mas va pentinar i el central olotí, a escassos metres de la porteria rival, va rematar molt sol enviant la pilota als núvols. Al minut 30, els garrotxins es van endur el primer ensurt. Musa Bandeh, exjugador de l'Olot, va picar un còrner que va pentinar Juanto Ortuño i Albístegui va transformar-lo en gol però l'àrbitre el va anul·lar per fora de joc del jugador basc de l'equip visitant.

Només començar la segona meitat, Marc Mas va tenir una ocasió molt clara per fer el primer gol del partit. Una passada llarga d'Héctor va deixar gairebé bé sol al davanter olotí, però Trilles va estar providencial tallant la jugada i enviant la pilota a còrner. Immediatament, Juanto Ortuño, va respondre estavellant la pilota al pal després de recollir una mala passada de Ginard.

Durant els primers minuts de la segona part, als olotins els hi va costar molt fer-se amb el domini de l'esfèrica, mentre que el Lleida es trobava molt còmode sobre el terreny de joc. Juanto Ortuño, que estava sent el millor jugador dels visitants, va ser l'encarregat de fer el 0-1 al minut 61 amb una gran definició dins l'àrea amb la cama esquerra. Amb el marcador en contra, els olotins van prendre possessió del partit, però les ocasions no arribaven. A falta de 15 minuts pel final, Garrido va donar entrada a Nierga i l'exdavanter del Lleida va respondre tenint la primera només entrar al terreny de joc. L'olotí va rematar de cap una falta lateral servida per Héctor, però Pau Torres la va escapçar sense problemes. Finalment, l'ocasió més clara dels garrotxins durant els segons 45 minuts la va tenir Marc Mas al temps de descompte. El killer olotí va recollir una pilota dins l'àrea però no va connectar bé amb l'esfèrica i el remat va marxar molt desviat de la porteria visitant. D'aquesta manera, l'Olot perd l'oportunitat d'encadenar una segona victòria consecutiva a casa i queda situat a l'equador de la classificació amb 9 punts, a dos dels descens i a quatre de les posicions de playoff.