L’Escala va demostrar que la derrota patida feia set dies al camp del cuer Besalú havia estat només un accident, ja que el diumenge, en el Nou Miramar, va conservar el lideratge de Segona Catalana amb una golejada davant el nouvingut Vilartagues (4-1). Tot i tenir l’absència per lesió del pitxitxi, Ignasi Massó, els de Sepu van demostrar de nou que tenen potencial ofensiu i un altre ex del Banyoles, Jam Baldeh, va estirar el carro. L’espigat davanter, que inicia una segona etapa, va anotar els seus primers gols de la temporada per partida triple -Denilson va rubricar la golejada.

El proper partit serà aquest dissabte (16.15 h) al camp del Can Gibert, el qual servirà de retorn per al tècnic Sepu i els jugadors Emilo Román, Denilson i Cáceres, exmembres dels gironins fa mig any.

El Base fa debutar un juvenil

En canvi, el Marca de l’Ham i el Base Roses van tenir un cap de setmana per oblidar. Els figuerencs, sense els sancionats Casanova i Nene, però en el retorn de Mabil, van caure golejats contra el Bosc de Tosca (5-0) amb Àngel Laari expulsat. Mentrestant, els rosincs tampoc van tenir el dia al camp del Guíxols (6-0), amb repòquer de l’exescalenc Sanku i en el debut del juvenil Aitor Fiter.