La Jonquera es va anotar un derbi empordanès molt igualat. Els de Jordi Boix van estar més encertats davant un degà precipitat i que veu allunyar-se el líder i el colíder de la categoria.

El Palamós va començar gaudint de les millors ocasions. Als 13 minuts, Raúl, a passada de Lucas, va enviar la pilota al travesser i 7 minuts més tard Gamell marcava el primer, després de rematar de cap una falta picada des del costat esquerra. La Jonquera, per la seva part, tocava i tocava amb criteri i arribava amb cert perill a les immediacions de Marco. En una d'aquestes, Bruno des de l'interior de l'àrea feia l'empat.

A la represa La Jonquera va fer un pas endavant i va posar setge a la porteria rival a la recerca de l'1 a 2. Al minut 60, Crespo va rematar dins l'àrea petita una centrada des de la banda dreta d'Ebrima per culminar la remuntada. El Palamós va buscar l'empat, però l'ex del degà Manzano es va convertir en un dels protagonistes del triomf jonquerenc en evitar dues ocasions de gol d'Alexis.

Victòria del Girona C davant un seriós Sant Joan (2-0). Els gironins van portar el pes del partit durant els noranta minuts de joc arribant constantment amb perill a la porteria de Medina. Els minuts van anar passant i els homes de Vizuete cada vegada dominaven amb més claretat. Dues grans accions de Muri que van resultar amb gols d'Homet i Miki Poveda van decantar l'enfrontament. Amb aquest resultat, el Girona C es manté una jornada més com a líder a la classificació empatat a punts amb el Vilassar.