22 de octubre de 2018
22.10.2018
Futbol

Cinc equips de Tercera Catalana mouen fitxa en el mercat de tardor

El Vila-sacra, que incorpora Mutarr i Musta (l'Escala), el Portbou, amb Miguel Tijera, i Cabanes, Navata i Roses presenten novetats

22.10.2018 | 18:55
Pericet ha canviat el Cabanes pel Navata

Dos mesos després d´haver començat la Tercera, una colla d´equips han apostat per seguir reforçant la plantilla, en el mercat de tardor. El Vila-sacra, amb tres reforços, és qui ha fitxat més en les últimes setmanes, seguit del Portbou, Cabanes, Roses i Navata.

Els vila-sacrencs han donat d´alta dos davanters de l´Escala que sortien del juvenil i que en un principi havien de quedar-se en el primer equip, de Segona. Es tracta de Mutarr Jallow i Musta Sarr, que no tenien fitxa amb l´equip de Sepu i que es van estrenar a Sant Pere Pescador. Els d´Abdoulie Jallow també s´han reforçat amb Marcelo Muñoz, de l´Esplais.

Un altre jugador amb passat al Marca de l´Ham que ha canviat d´aires és Miguel Tijera, fitxat pel Portbou. L´ex de la Jonquera compartirà vestidor amb el seu germà, Xavi Tijera, porter dels verd-i-blancs des de fa dues temporades.

El migcampista Albert Planas, futbolista amb passat a l´Agullana i al Vilamalla, ha reforçat l´estructura del Cabanes. En canvi, el conjunt de Fran Lara ha vist com dos davanters que havien arribat a l´estiu del Vilabertran han fet les maletes: Carlos Vidal ha anat al Navata –seguint les passes de Javi Pericet i Jose Morata– i Óscar Sancho ha anat al Roses.

Santos debuta amb derrota a l'Agullana

El nou entrenador escollit per l´Agullana ha estat Joan Santos. Després que Pepe Mesas abandonés la seva plaça fa quinze dies, els alberencs han apostat per un tècnic que inicia una segona etapa a l'entitat. Santos havia entrenat per últim cop el Cistella, ara fa dos anys, i també ha passat per les banquetes del Sant Pere Pescador, Juncària, Marca de l'Ham i Llers femení, entre d'altres. En el seu debut, l´Agullana va perdre (1-3) davant el Navata.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook