Dos mesos després d’haver començat la Tercera, una colla d’equips han apostat per seguir reforçant la plantilla, en el mercat de tardor. El Vila-sacra, amb tres reforços, és qui ha fitxat més en les últimes setmanes, seguit del Portbou, Cabanes, Roses i Navata.

Els vila-sacrencs han donat d’alta dos davanters de l’Escala que sortien del juvenil i que en un principi havien de quedar-se en el primer equip, de Segona. Es tracta de Mutarr Jallow i Musta Sarr, que no tenien fitxa amb l’equip de Sepu i que es van estrenar a Sant Pere Pescador. Els d’Abdoulie Jallow també s’han reforçat amb Marcelo Muñoz, de l’Esplais.

Un altre jugador amb passat al Marca de l’Ham que ha canviat d’aires és Miguel Tijera, fitxat pel Portbou. L’ex de la Jonquera compartirà vestidor amb el seu germà, Xavi Tijera, porter dels verd-i-blancs des de fa dues temporades.

El migcampista Albert Planas, futbolista amb passat a l’Agullana i al Vilamalla, ha reforçat l’estructura del Cabanes. En canvi, el conjunt de Fran Lara ha vist com dos davanters que havien arribat a l’estiu del Vilabertran han fet les maletes: Carlos Vidal ha anat al Navata -seguint les passes de Javi Pericet i Jose Morata- i Óscar Sancho ha anat al Roses.

Santos debuta amb derrota a l'Agullana

El nou entrenador escollit per l’Agullana ha estat Joan Santos. Després que Pepe Mesas abandonés la seva plaça fa quinze dies, els alberencs han apostat per un tècnic que inicia una segona etapa a l'entitat. Santos havia entrenat per últim cop el Cistella, ara fa dos anys, i també ha passat per les banquetes del Sant Pere Pescador, Juncària, Marca de l'Ham i Llers femení, entre d'altres. En el seu debut, l’Agullana va perdre (1-3) davant el Navata.