El Peralada-Girona B ha alimentat el dubitatiu inici de temporada a Segona Divisió B amb una derrota imperdonable, aquest diumenge, davant l'Ebro (1-2). El duel entre el penúltim i l'últim classificat s'ha decantat pels aragonesos, que d'aquesta manera deixen el fanalet vermell i el cedeixen al conjunt peraladenc, l'únic, juntament amb el Castellón, que encara no sap què és guanyar després de nou jornades.

La matinal no ha començat bé pel conjunt de Chicho, que tenia la baixa per sanció d'un puntal, Èric Montes. Abans del minut 10, l'Ebro ja ha situat el 0-1, mitjançant Raúl, després d'haver perdonat dues ocasions. El conjunt de Saragossa, que ha pogut marcar un altre gol abans del descans, ha vist com Kevin Soni igualava pel Peralada (50'), tot anotant per segona jornada seguida després d'una assistència de Pau Miguélez.

Semblava que aquest gol podia rellançar els altempordanesos per la victòria, però l'Ebro ha tingut temps de fallar un penal -aturat per Marc Vito, que tornava sota els pals- abans que Sergio esmenés l'error amb un llançament de falta letal (64').

El proper partit del Peralada-Girona B, que té la permanència a cinc punts, serà el dissabte que ve (18 h) al camp del Teruel, tretzè classificat.