Avui, a 2/4 de 6 de la tarda, torna el futbol al Municipal d'Olot. Els garrotxins reben el Lleida Esportiu en un partit en el qual l'equip dirigit per Raúl Garrido vol recuperar les bones sensacions i el bon joc a casa per oblidar la derrota (1-0) de la jornada passada a Son Malferit contra l'Atlètic Balears.

Serà un partit especial per al tècnic olotí, Raúl Garrido, que va passar dues temporades al Lleida en la seva etapa com a jugador (2000-2002). També ho serà per Marc Nierga, que va jugar una temporada i mitja a l'equip de la Terra Ferma abans de signar aquest estiu amb l'Olot. «És especial perquè és un equip on vaig jugar dos anys, on vaig estar bé i vaig conèixer molta gent del club i li tinc estima, però el més bonic del partit seria guanyar-lo, assegura Garrido.

L'entrenador de l'Olot va deixar clar a la roda de premsa que vol que l'equip deixi enrere les males sensacions de la derrota contra l'Atlètic Balears per centrar-se a recuperar la seva millor versió, que es va veure en l'últim partit a casa davant el Badalona. «L'objectiu del partit contra el Lleida és recuperar les bones sensacions i el bon joc del dia del Badalona. Son Malferit és un camp complicat i sabíem que podíem perdre, ara hem de fer-nos forts a casa i intentar guanyar contra el Lleida».

Per altra banda, l'equip lleidatà té una molt bona dinàmica a la lliga, on li està costant sumar de tres en tres però segueix invicte després de vuit jornades disputades. Tot i això, els de Gerard Albadalejo arriben després de ser eliminats de la Copa del Rei, a causa de la derrota (2-1) dimecres contra l'Ebro. «És millor jugar contra un equip que ve de caure eliminat per l'aspecte psicològic. M'hauria agradat més que haguessin arribat a la pròrroga perquè estiguessin més cansats, però tampoc hem de centrar-nos tant en com arriba el rival, sinó en com actuem nosaltres», insisteix Garrido.

Aquest estiu, l'equip lleidatà ha donat de baixa fins a 15 jugadors, però els de la Terra Ferma s'han reforçat amb 16 noves incorporacions. Alguns dels nous fitxatges tenen experiència a primera i segona divisió. Per a aquest partit, l'Olot només compta amb la baixa de Jose i tot apunta que Marc Cosme pot entrar a una convocatòria per primera vegada aquesta temporada.