La Jonquera ha canviat la cara amb només vuit dies i aquest diumenge en el Nou Estadi de Palamós (1-2) ha encadenat la segona victòria seguida que els allunya de la zona de descens a Segona Catalana. Al camp del degà, equip que prové de Tercera Divisió i amb qui es retrobava dues temporades després, els nois de Jordi Boix han hagut de remuntar. Gamell ha avançat els palamosins en el minut 20, però Bruno Müller -tres gols en dos partits-, abans del descans, i l'ex de l'Empuriabrava-Castelló Joel Crespo, en el minut 67, han capgirat el marcador. Manzano ha salvat un punt per la Jonquera amb una gran aturada en els darrers instants.

Nil Pàmies, que havia començat la temporada en el Palamós i que va fitxar per la Jonquera fa un mes, ha sortit d'inici i a la recta final Enric Genís, jugador del juvenil del degà el curs passat, també ha gaudit de minuts.

La Jonquera puja a l'11è lloc abans de rebre el diumenge que ve (12 h) el Sant Cugat, en un duel avançat al matí per no coincidir amb el Clàssic Barça-Reial Madrid.