El Reial Madrid rep aquest migdia (13.00 hores) el Llevant al Santiago Bernabéu obligat a enterrar d'una vegada per totes la seva nefasta ratxa de resultats, que l'han dut a encadenar quatre partits sense guanyar ni marcar. És la primera crisi de Julen Lopetegui al capdavant de l'equip. Per acabar amb ella no els toca cap altre remei als blancs que intentar batre un rival que va cap amunt i que ha sumat dues victòries en els seus dos darrers partits.

El futur de Lopetegui al capdavant de la plantilla està en joc en els tres propers partits. El Reial Madrid ve d'un mes negre, perdent contra Sevilla i Alabès a la Lliga, a més d'un empat a casa amb l'Atlètic de Madrid. A tot això se li ha de sumar la inesperada desfeta al camp del CSKA en Lliga de Campions. El tècnic, almenys, pot estar d'enhorabona perquè recupera efectius com ho són Marcelo i Isco. Tots dos han superat les seves respectives lesions. Els dubtes els té al davant, amb Benzema i Bale que no tenen el mateix ritme que els seus companys. L'única absència segura és la de Carvajal. El seu lloc al lateral dret l'ocuparà Odriozola.

De la seva banda l'entrenador del Llevant, Paco López, té les baixes per lesió de Coke Andújar i Nikola Vukcevic. S'han quedat fora de la convocatòria Samu García i Antonio Luna per decisió tècnica, mentre que Borja Mayoral no podrà jugar a l'estar cedit pel Reial Madrid.