20 de octubre de 2018
20.10.2018

El Bordils va a Ciudad Real condicionat per les baixes

?Catarain només té vuit jugadors del primer equip i en convoca cinc del filial ?El tècnic diu que intentaran arribar «vius» al final per tenir opcions

20.10.2018 | 06:30
Canyigueral en principi viatja tot i tenir molèsties al turmell.

El Bordils no ho tindrà gens fàcil aquesta tarda al Quijote Arena en la visita a un Ciudad Real que, a poc a poc, va creixent per mirar de recuperar l'esplendor perdut. Els gironins jugaran més condicionats que mai per les baixes. Sergi Catarain només tindrà 8 homes del primer equip (Ferrer, Moreno, Gonzáez, Palahí, Francesc Reixach, Canyigueral, Vilanova i Màrquez) i se n'endurà cinc del filial de Lliga Catalana (David Mach, Carles Pou, Tomas Banyeras, Ferran Oliver i Adrià Fornés). Prat i Sergi Mach segueixen de baixa, com els lesionats de llarga durada Jairo i Farrerons. Combis no viatja per motius laborals i a totes aquestes absències s'hi ha d'afegir la de Joan Comas per decisió tècnica i les de David Masó, Masmiquel i Pep Reixach per motius personals.

«No són les millors condicions i, a més, venim de jugar el partit de Copa de dimecres i d'un altre viatge complicat dissabte passat a Palma del Río», deia ahir el tècnic. Catarain diu que per intentar sorprendre el Ciudad Real «haurem de canviar de plantejament i buscar un partit lent per tenir l'opció d'arribar vius al final del partit. Anem molt cansats i amb pocs recursos, però ho intentarem».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook