La plantilla del Barcelona es va entrenar per primera vegada aquesta setmana amb tots els seus internacionals, ja que ahir es van reincorporar a la feina els últims set futbolistes que encara no havien tornat de les concentracions amb les seves respectives seleccions nacionals.

L'alemany Marc-André Ter Stegen, l'holandès Jasper Cillessen, els brasilers Philippe Coutinho, Arthur Melo i Malcom, el francès Ousmane Dembélé i el xilè Arturo Vidal es van exercitar amb la resta dels seus companys per preparar el compromís de la lliga de demà contra el Sevilla. Valverde va poder disposar de tot l'equip a només 48 hores del partit contra l'actual líder de Primera.

A la sessió matinal també hi van participar, acompanyant la resta dels jugadors disponibles del primer equip, els futbolistes del Barça B Riqui Puig, Oriol Busquets, Juan Miranda i Juan Brandáriz Chumi. El Barcelona tornarà a entrenar-se aquesta tarda a les 18.00 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una hora abans de la sessió, el tècnic del conjunt blaugrana, Ernesto Valverde, compareixerà en roda de premsa per valorar la prèvia del partit de demà al Camp Nou. La visita del Sevilla obre una setmana plena de grans cites pels blaugranes: dimecres s'enfrontaran a l'Inter a la Champions i el diumenge 28 rebran el Reial Madrid (16.15).

Multa de 800.000 ? a Vidal

L'internacional xilè Arturo Vidal, actualment al FC Barcelona, haurà de pagar una multa de 800.000 euros per la seva participació en una baralla en una discoteca alemanya, amb el seu germà, al setembre del 2017. Així ho va decidir un tribunal de primera instància de Munic després de considerar els fets ocorreguts quan Vidal encara estava al servei del FC Bayern Munic a la discoteca Crown's Club. Vidal i el seu germà, que també va ser multat, poden recórrer la decisió o acceptar la multa, la qual cosa els evitaria passar pels tràmits d'un judici. Segons la fiscalia Vidal es va veure primer involucrat en una discussió i després, amb el seu germà, va agredir dos homes més que van patir ferides lleus. Cap dels dos germans van comparèixer ahir davant el tribunal.