El partit d´aquest diumenge (12 h) ha de servir de punt d´inflexió per al Peralada-Girona B per començar a aixecar el cap. I és que després de vuit jornades sense conèixer la victòria aquesta temporada els verd-i-blancs rebran la visita, en el seu terreny de joc, del cuer de Segona B, l´Ebro. El partit entre el penúltim i l´últim classificat pot ser una bona ocasió per als nois de Chicho per refer-se després de cinc empats i tres derrotes. No obstant això, els aragonesos vindran amb la moral alta després d'eliminar el Lleida i classificar-se pels setzens de final de la Copa del Rei.

L´últim desencís del Peralada-Girona B va ser el diumenge passat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, de Sant Adrià del Besòs, on es va quedar sense opcions de puntuar contra l´Espanyol B (3-1). El darrer cop que s´havia enfrontat al filial barceloní va caure golejat 6-0, ara fa 12 anys, i aquest cop tampoc van tenir la fortuna de cara.

Primer gol del suplent Soni

Els peraladencs tenien la baixa del defensa veneçolà Nahuel Ferraresi, que anava convocat per a la selecció absoluta. Al davant, i davant la manca de gol, va estrenar-se com a titular Moha Keita, que ocupava el lloc de Kevin Soni, autor del gol de l´honor -el seu primer de la temporada- quan el marcador ja era de 3-0, en el minut 68. I és que durant el primer tram els altempordanesos no van trobar la posició i l´Espanyol B ho va aprofitar. Chicho va explicar a la roda de premsa que «no hem estat a l´altura i és un passet enrere».