El Figueres ha canviat la cara amb només quinze dies, el temps que ha vist com la davantera es potenciava amb Xavi Ferrón (Girona C) i Sergio Álvarez (Unipomezia italià). Després de vèncer a Terrassa (0-1), els unionistes s’han animat per rebre aquest diumenge (17 h) a Vilatenim la visita del ni més ni menys líder de Tercera Divisió, el Llagostera. El duel registrarà una bona entrada per dos motius: per un costat, per ser el derbi gironí de la categoria, i, per l’altre, perquè es jugarà després de la presentació dels equips base del Figueres (15 h). Els llagosterencs, dirigits per Oriol Alsina, provenen de Segona B, eren equip de Segona A fins fa dos anys i a la plantilla compten amb els altempordanesos Josu Currais i David Bigas i els exjugadors del Figueres Gil Muntadas, Maik Molist i Toni Cunill.

Ferrón, dos gols en dos partits

El diumenge passat, els nois de Joan Esteva van assaltar un dels camps més complicats del grup, l’Olímpic de Terrassa, gràcies a un solitari gol de Ferrón, amb la col·laboració del porter local. El davanter figuerenc va fer passar la pilota per sota les cames i ja acumula dos gols en dues jornades. El Terrassa, que la temporada passada va disputar el play-off d’ascens a Segona B, comptava a les seves files amb el davanter figuerenc Sergi Arranz i amb l’ex-Peralada Coro.

El veneçolà Sergio Álvarez debuta a la segona meitat a Terrassa

Després de fer marxa enrere a l’estiu, aquest cop sí que el veneçolà Sergio Álvarez ha fitxat pel Figueres. L’exdavanter de l’Olot prové de l’Unipomezia, d’Itàlia, i en el camp del Terrassa va debutar com a jugador unionista, entrant en el camp en el minut 60.