El Cadaqués es manté com el rival a batre a Quarta Catalana i el dissabte passat va alimentar el seu estat de gràcia amb un triomf clau al camp del Roses City (1-2). Els rosincs venien de guanyar, dos dies abans, el Sant Miquel de Fluvià (4-1) en un duel ajornat i un triomf davant el Cadaqués els hauria col·locat com a colíders. A l’hora de la veritat, el conjunt que entrena Metri Borrell va demostrar que no vol compartir el primer lloc amb ningú i va remuntar l’1-0 de Max Serra amb un doblet del fins fa poc juvenil Jose González -el segon gol, de penal, en el minut 74.

Els de Sa Guarda continuen com a únics imbatuts del grup 30, amb només tres gols rebuts en set partits: Sergio Feria tornava a Mas Oliva, un camp que defensava com a local el curs passat amb l’Agrupació Esportiva Roses.

El descans del Llers el van aprofitar Base Roses B i l’Armentera per escalar a la segona posició provisional. Els de Baldiri Ricart van golejar l’Elit Palau-saverdera (0-5) mentre que els de Dani Morales van culminar la setmana fantàstica amb dos triomfs en dos dies en els terrenys de l’Espolla (1-3) i Vila-sacra B (3-4). La pugna per la segona plaça segueix afer­rissada i el Vilajuïga, que té un partit menys, va igualar davant el Sant Miquel de Fluvià (3-3) amb trios dels dos màxims golejadors del grup: Aleix Pujol, per part local (10), i de Nico Ortega, per la visitant (11). Pujol, precisament, intentarà augmentar els seus registres aquest dissabte (16 h) davant el Fortià, equip amb qui va jugar les últimes cinc temporades -el duel també serà especial per Antoane Garcia.

Cinc gols de Puig en el Viladamat

En el grup 29, el Viladamat segueix trepitjant els talons en el líder, el Verges, i va consolidar la segona posició amb una golejada davant el Camallera (6-2), en el duel altempordanès. El pitxitxi David Puig va anotar un repòquer de gols i ja n’acumula 15.