En les primeres quatre jornades de Lliga, el nou davanter del Palamós, Pepu Soler, ja va demostrar el seu idil·li amb el gol perquè en va marcar 8, destacant un doblet a Tona (1-2) i un pòquer de gols contra la Guineueta (5-0). Després d'un parèntesi de dues jornades sense veure porteria, a Banyoles (1-0), amb penal errat inclòs, i contra l'Argentona (1-1), el passat diumenge a Esplugues de Llobregat, Pepu Soler es va treure l'espina clavada i amb el seu segon doblet va resultar decisiu per explicar la tercera victòria del conjunt de Javi Salamero. El desè gol de Pepu Soler va ser determinant per desfer el 3 a 3 dels barcelonins que van aconseguir al minut 82 i que l'ex Girona C va contrarestar dos minuts després amb el definitiu 3 a 4.