La pivot internacional continua a l'Hospital General de Catalunya, on va ingressar dijous passat després que uns forts dolors a l'esquena, just abans de començar el partit, li impedissin jugar la Supercopa entre el Perfumerías Avenida i l'Spar Citylift Girona. L'evolució de Bea Sánchez és favorable, però encara té dolors que, segons el club de Fontajau, «no li permeten dur a terme una vida diària normal» i que, per tant, continuarà sent baixa per als propers partits de l'equip, com el de demà al vespre contra el Sant Adrià a Fontajau. Els metges ja han realitzat diferents proves diagnòstiques a Bea Sánchez i avui li faran una ressonància magnètica que marcarà el tractament a seguir i els terminis de la seva recuperació.

Dimecres passat a Salamanca, Bea Sánchez va quedar clavada en la roda d'entrades prèvia a la final de la Supercopa. Aquella nit, Bea Sánchez la va passar en un centre hospitalari de Salamanca i l'endemà, dijous, va ser traslladada en ambulància des de la ciutat castellana fins a l'Hospital General de Catalunya a Sant Cugat, on encara continua.

Recent medalla de bronze amb la selecció espanyola en el Mundial de Tenerife, Bea Sánchez viu la seva primera temporada a l'Spar Citylift Girona.