Jaume Pol va arribar cedit pel Mallorca a la Unió Esportiva Olot el darrer dia del mercat de fitxatges i diumenge va poder jugar els seus primers minuts com a jugador olotí en partit oficial. Malgrat la derrota (1-0) davant l'Atlètic Balears, va ser una estrena especial pel mallorquí, ja que va poder gaudir dels seus primers minuts amb l'Olot a la seva terra. «Era un partit que ja tenia marcat al calendari perquè sabia que vindrien a veure'm familiars i amics. A més, l'Atlètic Balears és el màxim rival del Mallorca i això és un al·licient més», afegeix el jove jugador de 23 anys

El futbolista, nascut a Palma de Mallorca, es va mostrar content pel seu rendiment individual i assegura que es va trobar més còmode del que esperava. Tot i això, les sensacions són agredolces, perquè el resultat no va ser el desitjat. «El nostre objectiu era puntuar i no vam poder complir les nostres expectatives», assegura el mallorquí. Un solitari gol del davanter gironí Nuha Marong, ex del Lloret i del Llagostera, va ser suficient per acabar amb les esperances dels garrotxins, que van tenir en el porter Ginard el seu millor home sobre el camp.

Jaume Pol va ser titular jugant pel carril esquerre. «Al Mallorca B ja jugava de carriler en defensa de tres. Jugàvem com acostuma a jugar un filial, un bon tracte de pilota i un futbol ofensiu», explica el jugador de l'Olot, que abans de la seva cessió al conjunt garrotxí també va estar a préstec al Llosetense, equip amb el qual va baixar a Tercera (justament després de perdre al Municipal d'Olot), i al Barakaldo, del grup II de Segona B. «Al Llosetense ens costava molt tenir la pilota, era un equip molt humil que lluitava per la permanència i fèiem un estil de joc més directe. A Barakaldo jugàvem un futbol molt basc: molta pilotada llarga buscant al davanter». En canvi, a Olot, Jaume Pol ha trobat un club i un entrenador que, per la seva manera d'entrenar i pel que demana als seus jugadors, és ideal per ell. «Garrido aposta per un joc amb bon tracte de pilota i per les meves condicions això m'afavoreix», assegura el mallorquí, que està content amb els seus nous companys i amb com està sent la seva adaptació al club i a la ciutat. «Sabia que era un equip molt familiar i que m'acollirien bé. Cada vegada tinc més confiança. Abans estava cohibit però ja m'he adaptat i m'animo a fer bromes amb els companys», diu rient el jove jugador mallorquí.

Jaume Pol creu que han format un grup molt unit i això fa que els resultats estiguin sent molt bons, però assegura que no tenen cap objectiu marcat que no sigui «anar partit a partit, aconseguir la permanència tan aviat com es pugui i una vegada s'assoleixi ja es podrà parlar de reptes més ambiciosos». L'Olot ja ha passat plana a la desfeta de diumenge i ja treballa pensant en el proper partit contra el Lleida, al Municipal, d'aquest cap de setmana.