10 de octubre de 2018
10.10.2018
Fira

La Pirempordà torna a Maçanet de Cabrenys amb tres dies d'alta activitat

Entre aquest divendres i diumenge els esports de muntanya agafaran de nou el protagonisme

10.10.2018 | 17:54
El Grup Iris serà premiat al Pirempordà

Maçanet de Cabrenys acollirà, entre aquest divendres dia 12 i el diumenge 14 d´octubre, la Pirempordà. Es tracta de la segona edició de la Fira del Pirineu Empordanès, que organitza l´ajuntament maçanetenc amb el Consorci Salines Bassegoda i la creARTiva. Aquesta fira d´esports de munta­nya i aventura, lleure i oci del Pirineu empordanès tindrà un dia més que la primera edició i tornarà a tenir caràcter transfronterer,
amb l´objectiu, entre altres, d´apropar empreses, professionals i consumidors de l´Empordà i de la Catalunya Nord.

La fira comptarà amb un ampli ventall d´activitats, que van des de rutes de senderisme i de BTT, circuits de pump track, drones, airsoft o tallers infantils; inauguració del nou rocòdrom, o xerrades sobre la història del camí transfronterer i el desenvolupament local dels esports de muntanya, entre altres.

La prova pilot va tenir molt bona rebuda al novembre de l´any passat i fa quatre mesos Arles de Tec va acollir la Fira Catalana.


Entrenament del Grup Iris i premi a Maçanet

La Pirempordà entregarà la primera edició dels seus premis al Grup Iris, l´Associació d´Empordaneses Afectades de Càncer de Mama. Les organitzadores de la Cursa de la Dona de Figueres aprofitaran que recolliran el guardó dissenyat per Evarist Vallès aquest diumenge (12.30 h), a Maçanet de Cabrenys, per a fer-hi, de 10 a 12 h, un dels entrenaments de la prova, de l´11 de novembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook