Maçanet de Cabrenys acollirà, entre aquest divendres dia 12 i el diumenge 14 d’octubre, la Pirempordà. Es tracta de la segona edició de la Fira del Pirineu Empordanès, que organitza l’ajuntament maçanetenc amb el Consorci Salines Bassegoda i la creARTiva. Aquesta fira d’esports de munta­nya i aventura, lleure i oci del Pirineu empordanès tindrà un dia més que la primera edició i tornarà a tenir caràcter transfronterer,

amb l’objectiu, entre altres, d’apropar empreses, professionals i consumidors de l’Empordà i de la Catalunya Nord.

La fira comptarà amb un ampli ventall d’activitats, que van des de rutes de senderisme i de BTT, circuits de pump track, drones, airsoft o tallers infantils; inauguració del nou rocòdrom, o xerrades sobre la història del camí transfronterer i el desenvolupament local dels esports de muntanya, entre altres.

La prova pilot va tenir molt bona rebuda al novembre de l’any passat i fa quatre mesos Arles de Tec va acollir la Fira Catalana.

Entrenament del Grup Iris i premi a Maçanet

La Pirempordà entregarà la primera edició dels seus premis al Grup Iris, l’Associació d’Empordaneses Afectades de Càncer de Mama. Les organitzadores de la Cursa de la Dona de Figueres aprofitaran que recolliran el guardó dissenyat per Evarist Vallès aquest diumenge (12.30 h), a Maçanet de Cabrenys, per a fer-hi, de 10 a 12 h, un dels entrenaments de la prova, de l’11 de novembre.