El Llançà va fer pagar els plats trencats de la derrota anterior contra l’Empuriabrava-Castelló (3-0) a l’Agullana (8-2), el diumenge. El duel es va jugar a Vilajuïga perquè el camp dels llançanencs pateix una plaga de cucs. El club preveu tornar a jugar en el seu terreny de joc a partir del 21 d’octubre.

L’Empuriabrava-Castelló firma el ple al 15 de punts

L’Empuriabrava-Castelló ha tardat ben poc a mostrar el seu favoritisme i després d’un mes i mig de competició s’ha convertit com el rival a batre i màxim favorit per assolir el títol de campió de Tercera Catalana i l’ascens directe a Segona. Els números parlen per si sols per als nois d’Albert Albert: cinc victòries en cinc partits i lideratge tot i tenir un partit menys, que disputarà finalment l'1 de novembre al camp del Sant Pere Pescador. Pel camí, han golejat amb solvència dos dels rivals que també havien acabat a dalt la temporada anterior, Bàscara i Llançà.

Alberto Jiménez, pitxitxi

El darrer triomf es va gestar el dissabte passat al camp del Cistella (0-4) amb un doblet inclòs d’Alberto Jiménez, el pitxitxi de la categoria. Amb passat a Tercera Divisió, amb el Figueres, Jiménez acumula 9 gols i va aterrar a l’Aeròdrom aquest estiu després d’haver jugat els últims mesos en el Navata i el Sant Pere Pescador.

Puten debuta amb el Navata després de deixar el Palau-saverdera

Mohamed Boubnad, més conegut com a Puten i autor de 31 gols la temporada passada amb el Palau-saverdera, va debutar el diumenge passat amb el Navata, en la derrota al camp del Bàscara (2-1).

Mena, porter de l’Esplais, visita el seu anterior camp, el de Cabanes

El duel entre el Cabanes i l’Esplais d’aquest diumenge, 2/4 de 5 de la tarda, serà especial per a Rubén Mena. El porter dels visitants havia començat aquest curs amb l’equip cabanenc, però fa quinze dies va marxar cap a Castelló d’Empúries, on inicia una segona etapa, per l’adeu de Jordi Santolària al Cistella.