Aquest dissabte 13 es disputarà, a Roses, l’onzena edició de l’Open Bai de Feis de futbolí per parelles, «un dels dos torneigs de Catalu­nya més importants», afirma Álvaro Díaz, cap visible dels organitzadors. Aquest clàssic torneig s’iniciarà a 2/4 d’11 del matí a la pista annexa del pavelló i mantindrà la filosofia de les dar­reres edicions, amb futbolins de la marca Presas Evo. L’activitat continuarà comptant amb alts premis en metàl·lic, amb distincions que van dels 20 als 500 €. L’Open Bai de Feis tindrà tres categories absolutes mixtes, una de femenina i una altra d’infantil, amb nois i noies de fins a 16 anys, i es repartiran més de 40 trofeus, entre els quals per al millor planter, que se’l jugaran les parelles Nando-Richi i l’equip The Go Next.

Entre 10 i 40 euros per parella

L’Open Bai de Feis continua vinculat en el circuit estatal, que es coneix com a Liga Nacional de Futbolin. En aquest sentit, comptarà amb la presència del jugador més veterà que hi sol participar. Es tracta de Saturnino Hera, de 70 anys i nascut a Palència, que, a més, rebrà un reconeixement a Roses. Tampoc faltaran a la cita el duet comarcal més destacat, format per Richard i Toni, que van gua­nyar aquesta categoria el 2018. L’edició de l’any passat va rebre un total de 81 parelles.

Les inscripcions, que van dels 30 als 40 € per parella -pels menors de 16 anys, val 10 € el tàndem-, segueixen obertes i es poden fer trucant al 605 951 593.