Paula Rojas, una criatura de 17 mesos que està sent tractada d’una greu lesió al cap, ha vist com des del maig passat s’han organitzat diferents activitats a benefici seu per recaptar fons. Els clubs de ­futbol de Vilafant, Cabanes i Sant Pere Pescador, entre d’altres, van ser dels primers a portar a terme iniciatives i, aquest cap de setmana, Llançà també s’hi afegirà en clau aquàtica. El Tintoreres Swimming Club, entitat de natació, organitza dues activitats: per un costat, un repte, i per l’altre, una travessia popular.

Aquest dissabte, dia 13 (21 ­hores), els llançanencs Marcos ­Rodríguez i Marc Ferrer tenen el repte de nedar 13 km durant la nit, des de la platja de Garbet, de ­Colera, fins al Port de la Selva.

De cala Bramant a Garbet

La jornada #nedemperlapaula es tancarà aquest diumenge dia 14, al matí, amb una travessia de 2,5 km, oberta a tothom. L’inici serà a les 10.15 h amb una sortida a peu des de Garbet a cala Bramant, lloc on des de les 11 s’iniciarà la sortida, per mar, fins a arribar a Garbet. El preu de la inscripció és de 10 ­euros, inclou un casquet corporatiu, i tota la recaptació es destinarà al ­projecte solidari per a Paula Rojas.

Per a qui no pugui assistir als reptes que s’organitzen des de Llançà, però vulguin col·laborar-hi igualment es pot fer una aportació en el següent número de compte: ES74 2100 0205 6102 0035 0273. Les inscripcions segueixen obertes al web www.visitllanca.cat.