La Jonquera ha perdut els tres partits a fora de casa, però a les Forques es mantenia imbatut. Aquesta condició va caure el diumenge davant el Sabadell Nord (1-2), un rival que estava just per sobre. Els de Jordi Boix es van animar a l’inici quan Pol Compte inaugurava el seu compte golejador en el minut 14. L’alegria va durar poc, els vallesans van igualar en el minut 27 i en el 58 van veure com el jonquerenc Ramon Masó era expulsat. El Sabadell Nord també es va quedar amb inferioritat -la Jonquera es va mostrar molest per l’actuació arbitral-, però es va endur els tres punts amb un gol en pròpia porteria de Marc Bech (76’).