Després de guanyar en la primera jornada a la pista del Calvià (84-99) i perdre a casa a la pròrroga davant el Mataró (75-88), el Salt va tornar a ensopegar en el segon partit consecutiu davant la seva afició. Ahir, els de Miquel Martínez van plantar cara a l'Igualada en els dos primers quarts, però van acabar perdent per 25 punts (65-90).

El partit va estar molt equilibrat durant els primers 20 minuts de partit, i al descans el resultat era d'empat a 42 al marcador.

De fet, la igualtat es va mantenir en els primers compassos del tercer parcial (46-46), però a partir d'aquí tot es va tòrcer per al Salt, que en els últims vuit minuts va encaixar un parcial de 5-21 (51-67). Els nou punts en els 10 minuts després de la represa van perjudicar els locals, que ja no van poder capgirar el marcador.

En l'últim parcial, els de Martínez tampoc van poder maquillar el marcador i van acabar encaixant un altre parcial en contra (14-23) per acabar perdent el partit.