El Girona demostrava ahir a la tarda que l'1-4 de la setmana anterior al camp de l'Stadium Casablanca no havia estat una coincidència. Contra el Cornellà, i a casa, l'equip d'Àlex Marsal va signar un dels millors partits de la temporada. Liderat per Alejandro Muñoz, autor d'un hat-trick, va despatxar sense discussió el seu rival (5-1) i va confirmar la bona arrencada del curs. En poc més de mitja hora, el matx va quedar vist per sentència. Quatre gols en 34 minuts van ser suficients perquè els gironins sentenciessin el seu rival. Manel obria la llauna, abans que Muñoz signés dues dianes. Tortosa feia el 4-0, i així s'acabava el primer temps. No va reaccionar el Cornellà tot i els canvis. Va retallar distàncies amb un gol de Miguel abans que Muñoz establís el 5-1 definitiu. El Girona és ara tercer, amb 12 punts, i empatat a la classificació amb l'Espanyol (segon) i Saragossa (quart).