El Bordils té aquesta tarda (19.00) una nova oportunitat per fer-se fort al Blanc-i-Verd en la visita del Villa de Aranda. Sergi Catarain perd per lesió Marc Prat i Esteve Ferrer. El primer pateix un trencament a l'adductor que el tindrà fora de les pistes unes tres setmanes, mentre que el segon es va fer una ruptura als isquiotibials i, per precaució, no jugarà. «El partit de Copa contra el Barça B ens ha passat factura», deia ahir Catarain, que tampoc podrà disposar dels lesionats de llarga durada Farrerons i Jairo, i que té Sergi Mach i Arnau Palahí sense fer net de les molèsties a l'espatlla, tot i que estaran convocats.

Al davant els gironins es trobaran un Villa de Aranda que després de baixar la temporada passada va aconseguir mantenir-se a Divisió de Plata comprant la plaça del Covadonga. Segons Sergi Catarain «tenen un dels pressupostos més grans de la categoria, són professionals, i a la plantilla hi ha cinc estrangers». Però tot i això, el Villa de Aranda encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada. En lliga ha perdut contra Ciudad Real i Palma del Río, i a la Copa va caure el cap de setmana passat un altre cop contra el Ciudad Real. «Són un exequip d'Asobal i tenen pressió, i nosaltres ho podem aprofitar», va destacar l'entrenador.

El Bordils, mentrestant, gaudeix d'un bon moment. A la Lliga ha guanyat el Santoña i va mostrar una gran imatge a la pista de l'Antequera, un dels rivals més potents de la categoria. I a la Copa es va desfer del Barça B. A casa els gironins han començat més forts que mai. Segons el tècnic «ja fa 15 mesos que treballem junts i la feina s'està notant». Després de rebre el Villa de Aranda el Bordils anirà a Palma del Río i afrontarà la Copa contra el Puente Genil.