La Cursa de la Dona de Girona ha batut el seu propi rècord i ha arribat a les 7.000 inscrites en la cinquena edició, que es correrà aquest diumenge. Un cop assolit l'objectiu marcat, l'organització ha tancat inscripcions tres dies abans de la data fixada com a darrer dia (demà dimecres 3 d'octubre) o fins que s'assolissin les 7.000 inscripcions. Aquesta serà la prova amb més assistència de la ciutat i de la demarcació.

L'entrega de dorsals i samarretes es farà al Pavelló Municipal Girona-Fontajau aquests dijous i divendres, dies 4 i 5 d'octubre, d'11 a 20 h. El dissabte, dia 6 d'octubre, tindrà lloc la Fira de la Corredora, de les 11 h a les 20 h, a la plaça de Salvador Espriu. Allà s'hi podran recollir dorsals i samarretes i hi haurà tallers diversos de les empreses i entitats que col·laboren amb la cursa.

La Cursa de la Dona està organitzada per l'Ajuntament de Girona i l'Associació Esportiva Esports Parra. La cursa arrencarà diumenge a les 10 del matí del passeig de la Devesa i recorrerà un circuit d'uns 5,5 quilòmetres pel centre de la ciutat. En l'edició de l'any passat hi van prendre part 6.500 dones, una xifra que aquest 2018 quedarà petita amb les 7.000 inscrites que han formalitzat la seva participació a la cursa.