Aquest vespre, l'Ajuntament de Palamós serà l'escenari d'una reunió convocada pel consistori amb l'objectiu de traçar el full de ruta a seguir per desenvolupar unes eleccions al Degà tranquil·les i sense polèmiques. A la trobada proposada per l'FCF s'hi ha convocat les dues candidatures (la de Joan Pau Pérez i la de Patxi Otamendi) i també la Junta Gestora presidida per Toni Heras. Les tres parts obtindran la mediació municipal i l'objectiu és definir clarament el procés a seguir perquè, finalment, els socis del Palamós CF puguin votar i triar una nova junta.

Després d'haver quedat encallat i paralitzat, el procés electoral del Palamós es reiniciarà de nou. Aquest, de fet, és el consell que va rebre la setmana passada la Gestora en les dues reunions que va mantenir amb el Consell Català de l'Esport i la Federació Catalana. El president de la gestora, Toni Heras, espera que després de la trobada d'avui el procés electoral es desenvolupi sense cap contratemps. «El nostre objectiu és votar el més ràpidament possible sempre i quan tinguem accés a tota la informació que ens correspon com a gestora».

Curiosament, el procés actual sembla un dejà vu al degà. Fa tres anys, l'octubre del 2015, en les darreres eleccions al club la polèmica, els retrets i la guerra oberta entre les dues candidatures tampoc hi van faltar. Aleshores, l'exvicepresident Heras va ser qui va competir amb Pérez en unes eleccions que finalment va guanyar el darrer. En aquella ocasió, Antón Suñer (exdirectiu i membre de la candidatura d'Heras), va denunciar Pérez davant el Tribunal Català de l'Esport per considerar que no s'havia registrat oficialment i l'acusava de no fer correctament les eleccions.