La tennista begurenca Paula Badosa ha pujat 32 llocs al rànquing WTA gràcies a la seva victòria diumenge a l'Open de València i ara ocupa la posició 151. La romanesa Simona Halep segueix liderant una setmana més aquesta classificació per davant de la danesa Caroline Wozniacki i l'alemanya Angelique Kerber, mentre que la hispano-veneçolana Garbiñe Muguruza i la canària Carla Suárez baixen un lloc respecte a la setmana anterior.

La de Caracas, malgrat posar fi a la seva mala ratxa i aconseguir almenys la tercera ronda a Wuhan (Xina), se situa la número 15 del món, mentre que la de Las Palmas baixa al 23è lloc de la classificació després de perdre en la seva estrena en el torneig xinès.

A més, la tennista basca Lara Arruabarrena puja tres places i se situa la 73 del món, mentre que la castellonenca Sara Sorribes és la 87 del rànquing. Paula Badosa, campiona de l'Open Ciutat de València, ascendeix al lloc 151 després de pujar 32 llocs, un menys que la palafrugellenca Aliona Bolsova, finalista a la capital del Túria i que es col·loca la 169a del rànquing mundial. A València, un torneig de categoria 60.000, Badosa es va apuntar el títol més important de la seva carrera en una final gironina.