L'Handbol Bordils s'enfrontarà a l'Ángel Ximenez Puente Genil en la segona eliminatòria de la Copa del Rei. Eliminat el Barça B dissabte passat (33-30) en la ronda inicial, ara els de Sergi Catarain buscaran seguir vius a la competició jugant a casa, a partit únic, contra l'actual desè classificat de la lliga Asobal, amb una victòria, un empat i dues derrotes en quatre jornades. El Puente Genil porta sis temporades seguides a la màxima categoria, amb pressupostos molt ajustats, els mateixos que el Bordils duu a Plata. A la banqueta del conjunt cordovès hi ha l'històric Julián Ruiz, que va fer campió d'Europa el 1994 el Teka de Mats Olsson, Talant Dujshebaev o Mikhail Jakimovich.

Els dos equips que ara es veuran les cares a la Copa van coincidir en la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata que es va jugar al pavelló de Palau, de Girona, el maig de 2011. En aquella promoció el Puente Genil va assolir el bitllet cap a Plata i el Bordils va haver de seguir a Primera Nacional. L'equip cordovès va pujar a l'Asobal la campanya 2012/13, la mateixa en què els gironins feien finalment el salt a Plata.

El tècnic Sergi Catarain valorava que «el Puente Genil fa anys que està fent les coses bé, tenen un bon projecte i acumulen sis temporades a l'Asobal convertits en un equip de la zona mitja que no sol tenir problemes per assolir la permanència». El veterà porter Álvaro de Hita i Juan Antonio Vázquez Chispi són dos dels jugadors més destacats d'un equip que visitarà el Blanc-i-Verd el dimecres 17 d'octubre en un horari encara pendent de confirmar.

Catarain considera que «un cop ets en aquesta ronda, a banda de celebrar que jugues contra un equip Asobal, també t'has de plantejar intentar guanyar-lo. Ells aquesta temporada van començar bé empatant amb el Benidorm i derrotant el Sinfin, però ara porten dues derrotes molt dures. Dissabte tenen un duel important amb l'Anaitasuna. Si no guanyen els poden entrar els nervis i que el partit de Copa els faci nosa. Si recuperen el camí de la victòria podran venir a Bordils més tranquils i sense tanta angoixa».