Èxit gironí en la tercera edició de l'Open Ciutat de València. La tennista de Begur, Paula Badosa, va guanyar la final gironina del torneig valencià davant la palafrugellenca Aliona Bolsova (6-1, 4-6 i 6-2), en la primera final d'aquest campionat que disputaven dues tennistes de l'estat espanyol.

D'aquesta manera, Badosa s'adjudica el seu tercer títol ITF de la temporada, però aquest és el torneig més important de la seva carrera perquè és tracta d'un campionat de categoria 60.000.

La begurenca es va imposar amb certa tranquil·litat contra una Bolsova força irregular. Badosa va aplicar el joc agressiu que va proposar des del principi, mentre que la seva contrincant no trobava la manera de contrarestar els seus atacs. D'aquesta manera, es va tancar el primer set amb un clar 6-1 a favor de la de Begur.

Bolsova va reaccionar en el segon set i es va imposar per 4-6, però va ser un miratge, ja que la palafrugellenca va tornar a oferir el seu joc més neguitós en l'últim set, que es va tornar a emportar de forma clara Badosa per 6-2.

La begurenca, amb 5-1, tenia el servei per sentenciar el partit, però la palafrugellenca ha aconseguit un break per mantenir el partit en vida. Tot i així, Badosa ha senteniat en el següent joc.

Al final del partit, Aliona Bolsova, entre llàgrimes, va voler donar les gràcies pel suport que havia rebut del seu equip al llarg de la setmana de torneig. Un torneig del que va dir que «significa molt que tanta gent vingui a veure dones, crec que ens ho mereixem».

De la seva banda, Paula Badosa, exhausta després d'emportar-se el trofeu que l'acreditava com a campiona de l'Open Ciutat de València, va voler tenir unes paraules per a la seva rival: «Vull felicitar Aliona pel seu treball. Ets una gran lluitadora i segur que guanyaràs aviat.»