Segona victòria consecutiva del Quart, que es consolida al grup d'equips capdavanters i invictes de la Lliga, juntament amb el Tarragona, el Mataró i l'Igualada. Davant d'un Cornellà que no va donar el seu braç a tòrcer en cap moment, els de Carles Ribot van disputar els moments decisius amb sang freda i el canell ben calent, després de veure com el seu rival els retallava el decisiu avantatge adquirit al final del tercer quart.

salt - mataró

El Salt es va estrenar aquesta temporada davant la seva afició amb una derrota contra el Mataró, a la pròrroga, després de capgirar els 10 punts en contra amb els que havien arribat al descans.

Els jugadors entrenats per Miquel Martínez van estar descencertats en els triples -6 de 31 intents- i en els tirs lliures -19 de 32- i això els va condemnar a anar a la pròrroga, on físicament van arribar esgotats i ho van pagar davant un rival més fort.

Martínez, molt descontent amb l'actuació arbitral, feia aquesta valoració del partit: «L'àrbitre ens ha castigat. Havíem preparat un partit per guanyar en 40 minuts i físicament hem arribat esgotats a la pròrroga».