L’Escala s’ha deixat de concessions en aquest inici de lliga i el diumenge passat va signar la cinquena victòria consecutiva, al camp del Porqueres (0-4), que el deixa com a líder en solitari de Segona Catalana per la derrota del Guíxols contra el Can Gibert (2-1). Els nois de Sepu es van desfer amb comoditat d’un rival que entrena l’escalenc Gabri Maragall. Ofensivament, els blaugranes van tornar a destacar amb gols del central Argi, per partida doble, del pitxitxi Ignasi Massó i de Denilson. Al dar­rere, però, també van allargar la fortalesa i Joan Ureña no ha encaixat cap gol en 450 minuts. L’exvilabertranenc Cesc Vidal i Hamza van gaudir dels primers minuts.

D’altra banda, el Marca de l’Ham es va retrobar amb la victòria, que no coneixia des de la primera jornada. En el retorn al seu camp, després d’uns problemes a la gespa que el van obligar a marxar a l’estadi Albert Gurt, els figuerencs van superar el Camprodon (2-1) amb gols d’Adri Ceballos i d’André Mabil.

El Base Roses fitxa Muñoz i Luque

El Marca de l’Ham ha vist com l’última setmana patia les baixes de Max Serra (Roses City) i d’Andrés Muñoz (Base Roses). Els de la ­Vinyassa, que també han fitxat el porter Dani Luque (Cistella), van obtenir el primer triomf de la temporada davant l’Abadessenc (1-0) amb un cop de cap de Gerard Lucas al minut 2 després d’una centrada de Marc Donat.