El Cadaqués i el Roses City s’han situat com els equips més fiables del grup 30 de Quarta després d’un mes de competició. Els nois de Metri Borrell segueixen liderant en solitari després d’un triomf treballat (1-2) al camp d’un Elit Palau-saverdera que dos dies abans havia guanyat el Siurana (4-3), un altre dels candidats, en un duel pendent. Un doblet de Xavi Moreno a l’inici de cada part va donar la victòria als cadaquesencs, que segueixen imbatuts.

En la mateixa situació, però amb un partit menys, es troba el flamant Roses City, que va superar un dels seus rivals directes, el Llers (4-3). A Mas Oliva, l’estrena de Max Serra, fitxat del Marca de l’Ham i amb passat a la Jonquera i al Figueres juvenil, va ser immillorable ja que va anotar un doblet de gols. El Roses City també s’ha reforçat amb Sergi Peinado, de l’Empuriabrava juvenil i germà de Josu Currais (Llagostera). Per la seva part, a fora de casa els llersencs perden el que guanyen com a locals, ja que en el debut també havien perdut a Roses, contra el filial del Base, equip que el dissabte va empatar (2-2) a Fortià en el debut de Joanet Geli (Espolla).

El Vilajuïga trenca la fortalesa del Lladó

El Lladó, que havia guanyat els tres partits de lliga, va veure trencada la seva ratxa el diumenge davant un Vilajuïga que ha canviat la cara d’un any per l’altre. Els nois de Lluís Ferrer, quarts classificats, van encarrilar el duel a la mitja hora de joc amb gols d’Àlex Triadú, per partida doble, i d’Aleix Pujol. Els locals, dirigits per Àngel Costa, van lamentar la lesió a l’espatlla de Marc Roura.

El Viladamat puja al tercer lloc

En el grup 29, el Viladamat de Xavi Carmona s’ha animat a la zona alta i ocupa el tercer lloc després de superar el filial del Caldes de Malavella (2-1) amb gols de Bernat Planas i Mawdo Baldeh. L’altre representant local, el Camallera, descansava i és dotzè.