El Figueres ha obtingut, aquest diumenge, un punt (1-1) de la seva visita al camp del Reus B-Cambrils i queda a l'11è lloc de Tercera Divisió, a cinc punts de la promoció d'ascens i a dos del descens. Els unionistes han vist com en el minut 23 l'experaladenc Ernest Forgas situava l'1-0 pels locals i la reacció no ha arribat fins a la represa.

En el minut 49 Xavi Ferrón ha celebrat de la millor manera el seu retorn a la Unió quatre mesos després. El fins fa poc davanter del Girona C ha col·locat l'1-1 en el seu debut i inicia un compte golejador que l'any passat va enfilar fins a les 12 dianes. Aquest gol ha donat ales als de Joan Esteva, que fins al final han tingut ocasions per emportar-se la victòria amb accions d'Álvaro Fernández, que segueix sense sort en els darrers metres.

El Figueres descansarà el cap de setmana que ve i el següent duel serà el 14 d'octubre en el camp del Terrassa.