La falta de gol dels davanters ha estat un maldecap pel Figueres en aquest inici de curs i aquesta setmana ha tancat el fitxatge d'un vell conegut que de ben segur il·lusionarà a l'aficionat. Es tracta de Xavi Ferrón, que el curs passat va marcar 12 gols amb els figuerencs, sent el màxim realitzador de l'equip, abans de marxar aquest estiu al Girona C, de Primera Catalana. Aquesta, és la segona etapa a Vilatenim de Ferrón, que té passat a l'Olot, Peralada, Badalona, la Jonquera i futbol base del Mallorca i Girona, entre d'altres.

Si Joan Esteva, el tècnic figuerenc, ho considera oportú Ferrón debutarà aquest diumenge (18 h) al camp del Reus B Cambrils. Els altempordanesos, novens de Tercera Divisió, afronten aquest duel amb la moral alta després de superar el Santboià (2-0) en el darrer partit a casa.

Partit a la presó i torxa dels Special Olympics

Una representació del Figueres ha disputat, aquest dijous, el tradicional partit en el Centre Penitenciari Puig de les Basses, en el marc dels actes de la festivitat de la Mare de Déu de la Mercè. A més, el mateix dijous, a Figueres, el club ha participat en el pas de la torxa dels Special Olympics.