L'Alt Empordà comptarà, aquest cap de setmana dies 29 i 30 de setembre, cinc proves esportives de tot tipus.

La Ratpenat nocturna de Roses, de 10 km

Aquest dissabte dia 29, a partir de les 8 del vespre, se celebrarà la 12a edició de La Ratpenat, a Roses, una marxa nocturna que enguany comptarà amb 10 km de recorregut que es podran fer caminant o corrent. La sortida i arribada serà a Mas Oliva i hi haurà un avituallament a la zona de Mas Palou. La trobada serà a la pista annexa del pavelló poliesportiu de Roses i el preu de les inscripcions va des dels 7 fins als 15 euros. És organitzada pel Club Ciclista Roses i us hi podeu inscriure a www.easybikes.es.

Tres recorreguts a la Tramun-Trail de l'Escala

Aquest diumenge dia 30 L'Escala acollirà la Tramun-Trail, una cursa que tindrà circuits de 6, 10 i 21 km. Les inscripcions van entre els 6 i els 18 euros i segueixen obertes al web www.curses.cat. La cursa s'iniciarà a les 9 del matí des del Port Esportiu i és organitzada pel Club Flama91 L’Escala-Empúries.

El Sailfish Costa Brava, a Sant Pere Pescador

Aquest diumenge dia 30 tindrà lloc la segona edició del triatló Sailfish Costa Brava, amb sortida (7.30 h) i arribada al càmping La Ballena Alegre, de Sant Pere Pescador. Aquest triatló half també passarà per Castelló d’Empúries, Fortià, Vila-sacra, El Far, Vilamalla, Siurana, Sant Tomàs de Fluvià, Vilacolum i Vilamacolum. Per a més informació podeu entrar a www.ballena-alegre.com.

L’Interclubs fa parada al Port de la Selva

Empuriabrava i Roses van iniciar, el passat 15 i 16 de setembre, la 17a edició de la Regata Interclubs Empordà de vela de creuer. Es tracta d’una clàssica activitat que constarà de tres fases més: aquest cap de setmana tindrà lloc al Port de la Selva -s’arribarà fins a Argelers- i les següents seran durant l’octubre, els dies 13 i 14 a l’Escala, i els dies 27 i 28 a l’Estartit. Podeu seguir l’evolució en el web www.interclubsemporda.org.

Roses rep el ral·li R.E.V.E.R de cotxes elèctrics

Aquest diumenge Roses acull el pas del ral·li de vehicles elèctrics organitzat amb motiu de la Trobada de vehicles elèctrics del País Català, Occitània, França i el sud d’Europa, que se celebra el cap de setmana a Rivesaltes, al nord de Perpinyà. L’objectiu d’aquesta trobada és promoure la mobilitat elèctrica i les energies renovables. Roses, població dotada d’estacions de càrrega de vehicles elèctrics, ha estat escollida com un dels punts d’etapa d’aquest recorregut, que transcorrerà entre Perpinyà i Banyuls. Els vehicles tenen previst el seu pas per Roses entre les 12 i les 13 h