Aquest proper diumenge, 30 de setembre, el Club Handbol Empordà organitza la tercera edició de la Trobada d'Handbol Contra el Càncer, una jornada solidària que recaptarà fons per a la Fundació Roses Contra el Càncer, tot promovent la pràctica de l'esport i una vida saludable com a vies de prevenció contra la malaltia.

A les 10 del matí tindrà lloc l'inici dels primers partits, que s'aniran succeint fins al migdia de manera simultània a dues pistes del Pavelló Municipal de Roses.

A més dels equips de base del Club Handbol Empordà, hi participaran diferents clubs d'handbol de les comarques gironines: Club Handbol Fornells, Club Handbol Garbí de Palafrugell i Club Handbol Montgrí.

L'activitat dona continuïtat a la iniciativa impulsada fa dos anys des de l'àrea de responsabilitat social del Club Handbol Empordà, des d'on es volen promoure accions solidàries i de suport a la valuosa tasca que la Fundació Roses contra el càncer du a terme dia a dia.

La jornada de diumenge complirà aquest objectiu des d'una doble vessant. D'una part, amb la donació a la Fundació de tots els ingressos que es recullin al llarg del matí amb el servei de bar que s'habilitarà al Pavelló. De l'altra, fomentant la pràctica de l'esport com una de les millors vies (juntament amb una bona alimentació), per prevenir el càncer i créixer en un entorn social saludable.