Dos dels candidats a estar a dalt de Tercera Catalana, Llançà i Empuriabrava-Castelló, estan fent els deures en aquest inici de temporada i es trobaran aquest diumenge (16 h) a l’Aeròdrom amb dinàmiques ascendents. Ambdós conjunts coincideixen a la zona capdavantera amb el permís del Begur, que entrena l’excoordinador del Figueres Damià Saguer.

El cap de setmana passat, els llançanencs, dirigits per Enric Giménez, van encadenar la tercera victòria consecutiva al camp d’un Bàscara (0-3) que ja venia de ser golejat davant l’Empuriabrava-Castelló (4-0). La tripleta formada per Lluís Ortiz, Ivan Vargas i Eladio Rodríguez va veure porteria.

Per la seva part, els emporitans segueixen comptant els partits per victòries, tres, a l’espera de jugar el duel pendent contra el Sant Pere Pescador, el 12 d’octubre. Els nois d’Albert Albert es van desfer del Pals Atlètic (2-4) amb dos doblets d’Alberto Jiménez i d’Adri Marín. Per darrere Llançà i Empuriabrava-Castelló es troba un Roses que va assolir el tercer triomf seguit davant el Portbou (4-0) amb un trio de gols d’Adrián Sánchez.

Vilamalla i Borrassà obtenen la primera victòria de la temporada

Després de tres derrotes inicials, el Vilamalla de Narcís Barquero es va desfer de l’Agullana (1-0) amb un gol de Mario Fernández, mentre que el Borrassà de Pau Quirante va guanyar el Cabanes (1-0) amb una diana de Simón.