A l’Escala no hi ha qui l’aturi en aquest inici de temporada i el diumenge passat, davant el Camprodon (2-0), va obtenir la quarta victòria inicial, que el deixa com a colíder amb els mateixos 12 punts que el Guíxols, l’altre gran candidat a l’ascens a Primera. Els nois de Sepu, que amb Joan Ureña sota els pals i Argi i Rami a l’eix central, encara no han rebut cap gol i van desencallar el partit a la represa amb accions d’Argi (48’) i de Moha Chami (65’).

El proper partit dels blaugrana serà aquest diumenge (17 h) al camp d’un Porqueres que és entrenat per l’escalenc Gabri Maragall i que té els exanxovers Sile Cámara i Josep Molinas a les files.

D’altra banda, en el derbi altempordanès de la jornada el Base Roses i el Marca de l’Ham es van repartir els punts (1-1). Els rosincs havien perdut els tres primers partits de lliga i per fi van poder estrenar el caseller de punts. Tot i que els figuerencs es van avançar amb un gol de l’exfluvianenc Jairo Garcia, el seu davanter més encertat, el conjunt que entrena Joan Fàbrega va establir les taules en el minut 70 mitjançant Bena Zoubai. El duel, especial per a Foraster, Gabarri i Blanco, va acabar amb l’expulsió de Casanova quan era substituït i es perdrà el Marca de l’Ham-Camprodon d’aquest diumenge (16 h).

Mutarr Jallow i Musta Sarr, sense fitxa en el primer equip de l’Escala

L’Escala tenia la intenció de pujar tres juvenils en el primer equip aquesta temporada, però quan ja es porta un mes de competició només Nazar Kostetskyy té fitxa. En canvi, i tot i que segueixen a l’entitat, Mutarr Jallow i Musta Sarr no estan donats d’alta en un grup que té ja 22 futbolistes.