El Quart va tenir un debut plàcid a la pista de l'Esparraguera (51-73), un rival acabat d'ascendir, en un partit en què els de Carles Ribot van dominar de principi a fi, gràcies a una bona defensa.

Va ser un partit que els gironins van treballar des del primer moment, sobretot amb una bona feina defensiva que va fer que als rivals els costés anotar. Així, al final del primer parcial el Quart dominava per set punts (10-17).

Aquest avantatge es va anar ampliant a mesura que passava el temps, i no es van veure símptomes de desgast en els homes de Ribot davant uns rivals que, segons el tècnic, «eren molt potents».

Al final del tercer quart, els visitants dominaven el partit per 25 punts (37-62). Va ser a partir d'aquí que els locals van abaixar els braços, a la vegada que el Quart també va baixar la intensitat, amb un marcador final de 51-73).

Després del partit, Carles Ribot deia: «Estic molt content. És la millor manera de començar la temporada, i a veure si ho podem ratificar a casa davant el Cornellà».