El Peralada-Girona B ha empatat aquest diumenge al migdia a casa davant l'Atlètic Balears (2-2) i continua sense conèixer la victòria després de cinc jornades de lliga. Els nois de Chicho sempre han anat a remolc en el marcador, però han demostrat un gran poder de reacció quan pitjor pintaven les coses.

Els mallorquins s'han avançat amb un gol de Canario en el minut 22, però just després Andzouana ha aprofitat una assistència de l'escalenc Valery Fernández des de l'esquerra per col·locar les taules.

A la represa, Nuha, l'autor del gol del Llagostera que va servir per pujar a Segona A, ha situat l'1-2 (68') amb el cap després de refer-se d'una ocasió que Marc Vito havia evitat. Els peraladencs, que havien perdonat mitjançant Kevin Soni, han mogut fitxa amb les entrades de Moha, Pau Miguélez i Àlex Pachón. Aquest últim, encara davanter del Girona juvenil, ha posat el 2-2 final (79') després de pescar una pilota morta a dins de l'àrea amb una acció originada per Soni.

Els Peralada-Girona B segueix a la zona baixa, amb quatre empats -tres consecutius- i una derrota i el diumenge que ve visitarà l'Ontinyent. D'altra banda, en el duel davant el Balears el porter Jose Suárez s'ha tornat a asseure a la banqueta després de lesionar-se fa un any a l'espatlla. Al seu costat hi havia el japonès Yuya Nakasaka, que ha de recuperar el to físic per debutar, mentre que el veneçolà Nahuel Ferraresi té previst aterrat a l'Empordà aquesta setmana després d'haver tingut uns problemes en agafar l'avió.