Un grup de persones ha col·locat una pancarta amb comentaris contra el Juventus i ha disparat una traca aquesta matinada davant l'hotel on s'allotja l'equip italià a València. Així ho ha indicat a EFE el delegat del Govern de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, que ha concretar que l'incident s'ha produït al voltant de les tres de la matinada.

València i Juventus disputen aquest dimecres a partir de les 21:00 el partit de la primera jornada de la Lliga de Campions a Mestalla.

Fulgencio ha assenyalat que com a conseqüència de l'incident, s'ha muntat un dispositiu policial específic que complementa el que habitualment es prepara en totes les visites a la ciutat d'equips que viatgen per disputar partits de competicions europees.

El delegat del Govern ha qualificat el que ha passat de "simple gamberrada" i de fet "sense més calat" i li ha tret importància. També ha assenyalat que no podia informar si s'havien produït detencions i ha insistit que es tractava d'un "petitíssim incident".