La golfista càntabra Celia Barquín Arozamena, de 22 anys, va ser trobada ahir sense vida en un camp de golf de la localitat nord-americana d'Ames, a l'estat d'Iowa. Segons van informar les autoritats locals que estan estudiant el cas, s'està investigant un home com a pressumpte assassí.

La policia d'Ames va explicar, mitjançant un comunicat, que van rebre l'avís d'una circumstància sospitosa a les 10.24 hores del dilluns. Un grup de golfistes havia localitzat una bossa «sense ningú a prop», cosa que va dur els agents a pentinar la zona per treure'n alguna cosa en clar. Els policies en qüestió van trobar un cadàver «a certa distància» i les primeres investigacions van permetre confirmar que aquesta persona, identificada com a Celia Barquín, havia estat «atacada». Es va detenir un sospitós; es tracta de Collin Daniel Richards, de també 22 anys, per un presumpte delicte d'assassinat.

La golfista estudiava actualment a la Universitat Estatal d'Iowa i era una de les promeses del golf espanyol. Aquest 2018 havia aconseguit victòries en torneigs com el Big 12 Women's Championship i el Campionat d'Europa Individual femení.