es

Si el marcador final va ser d'allò més contundent a favor dels visitants, el partit va començar molt igualat. De fet, a l'equador del segon parcial el resultat era de 29-31. Els de Carles Ribot estaven molt bé en defensa, però erraven força en atac. En canvi, els de Miquel Martínez van saber aguantar les envestides rivals per mantenir el partit igualat.

No va ser fins al tram final del segon quart que els visitants van començar a agafar avantatge al marcador, fins a situar el 35-44 abans del descans.

En el tercer quart, una sèrie de triples consecutius pels visitants va acabar de trencar el partit i els quartencs es posaven 14 punts amunt fins arribar a una diferència de 19 al final del tercer parcial (46-65).

Amb el partit ja sentenciat, la diferència en el marcador es va anar ampliar en l'últim quart fins als 34 punts (54-88).

La victòria fa que el Quart es classifiqui per als quarts de final de la Lliga Catalana EBA en una fase d'anada i tornada que se celebrarà el 12 d'octubre i l'1 de novembre. En cas de passar de ronda, els de Carles Ribot disputarien una final four el mes de febrer.

El partit d'ahir va ser l'últim dels dos equips abans d'afrontar l'inici de competició la pròxima setmana. El Quart juga el primer partit dissabte a la pista d'un recent ascendit, l'Esparraguera. Per altra banda, el Salt, que ha perdut els dos partits d'aquesta fase de grups de la Lliga Catalana EBA, viatja fins a Mallorca, també dissabte, per enfrontar-se al Calvià.