Entre partits ajornats i jornades de descans, la classificació del grup 30 de Quarta està encapçalada pel Cadaqués, un dels conjunts que estan cridats a estar a la zona alta. Els nois de Metri Borrell desconeixen la derrota i al camp del Base Roses B (0-2) van obtenir el segon triomf gràcies a un doblet del fins fa poc juvenil Jose González. Al darrere, l’exrosinc Sergio Feria va tornar a posar el pany a sota la porteria.

Els cadaquesencs, que aquest diumenge (17 h) rebran la visita del Selvatans en el duel veïnal, estan perseguits per tres equips que han sumat sis punts. El Llers d’Àlex Ferrer, que s’havia presentat hores abans, va obtenir la golejada més àmplia (8-0) des de principi de curs davant el flamant Elit FC Palau-saverdera, que no va posar resistència. L’excabanenc Orlando Cabrera, amb un pòquer de gols, i el balear Javi Cano, amb un doblet, van portar el pes ofensiu en atac. Per la seva part, el Vilajuïga es va desfer del filial del Vila-sacra (3-2) amb un doblet inclòs d’Àlex Triadú i el Lladó va deixar sense opció la PU Figueres (4-0) amb una brillant segona meitat. Els nois d’Àngel Costa són els únics que ho han guanyat tot.

El duel més destacat de la jornada, entre Roses City i Siurana, va acabar amb taules (2-2) i amb el conjunt visitant salvant un punt amb dos gols finals d’Àngel Sáez.

Yerpes reforça la porteria del Lladó, procedent del Navata

Després de l’adeu de Raül Carrasco, la porteria del Lladó serà custodiada aquesta temporada per Narcís Yerpes, fitxat del Navata i que no ha encaixat cap gol en dos partits. L’ex del Vilamalla va jugar durant la primera volta del curs passat amb els navatencs, però a l’hivern van arribar Patet i Nahuel.