Només han passat tres jornades i la Tercera ja té la primera polèmica. El Cabanes, que havia gua­nyat en el debut davant el Pals Atlètic (1-0), ha perdut els tres punts (0-3) en els despatxos per una alineació indeguda. Mario Núñez, precisament l’autor del gol, arrossegava una sanció de quatre partits que va patir amb el Col·lectivitat Boliviana, el seu anterior equip, la temporada passada. Núñez va ser expulsat precisament contra el Cabanes al maig per un enfrontament amb Juanito Ortega. Ara bé, tot i que en un principi a ambdós jugadors els van caure quatre partits de càstig pel mateix motiu -es van encarar posant cap contra cap-, després de queixar-se el Cabanes va veure com el Comitè d’Apel·lació rebaixava de quatre a dos partits la sanció a Ortega. El club cabanenc entén que si a Ortega se li va rebaixar la sanció, a Núñez també, però com que el Col·lectivitat no va reclamar se li van mantenir els quatre partits.

Els cabanencs tenien tres sancionats del curs passat (Migue Cortés, Simo i Juanito Ortega) i no els va fer jugar contra el Pals Atlètic. Després de perdre els tres punts contra el conjunt baixempordanès i patir una multa de 150 €, el Cabanes recorrerà:«Encara estem al·lucinant, no vam actuar amb mala fe, no en teníem idea, el Col·lectivitat es va retirar i la Federació ens podia haver avisat i no ho va fer», lamenta Fran Lara, l’entrenador dels groc-i-negres.

L’Empuriabrava-Castelló marca el territori contra el Bàscara

L’Empuriabrava-Castelló es perfila com el rival a batre aquesta temporada i el diumenge passat, davant el Bàscara, que havia acabat a dalt el curs passat, es va imposar per un contundent 4-0. El conjunt que entrena Albert Albert va deixar el partit sentenciat en el primer temps amb gols de dos dels nous fitxatges, Alberto Jiménez, per partida doble, i Pitu Labrador. A la represa, Guillem Güell va tancar el triomf per a un equip que jugarà el duel pendent a Sant Pere el 12 d’octubre. A la imatge, Robert pugnant la pilota amb Colomer, un dels cinc jugadors de l’Espolla que han anat al Bàscara.

Gallego, Hicham i Coto fitxen pel Sant Pere Pescador

El Sant Pere Pescador va obtenir, el diumenge passat davant el Pals Atlètic, el primer triomf de la temporada gràcies a un solitari gol de Jordi Alabert en el minut 88. El conjunt que entrena David Arias compta amb una plantilla d’allò més veterana, amb peces com Marquitos Cabezos, Jordi Linares, Xavi Arias, Jonas Fischbach i d’altres que ja passen la trentena com el mateix Alabert, Ricard Ferrer, Salam El Harche, Carles Giménez o Pau Melero. Per potenciar el bloc, els santperencs han fitxat els darrers dies tres jugadors: el porter Xavi Gallego, que prové de l’Escala i té passat a Tercera Divisió amb el Figueres; el migcampista Xavi Coto i el davanter Hicham Al Hamidi.