El Peralada-Girona B continua sense conèixer la victòria després de quatre jornades a Segona B, però aquest diumenge ha tret un punt positiu (0-0) de la seva visita en el Mini Estadi davant un Barça B que era de Segona A fins fa uns mesos.

En el primer temps, els nois de Chicho han mantingut a ratlla el filial blaugrana, que presentava, a l'onze inicial, dos jugadors que estan cridats a ser importants en el primer equip en un futur: Carles Aleñà i Riqui Puig. Els peraladencs s'han aproximat a la porteria rival amb accions de Pau Miguélez i Paik i a la segona meitat també han pogut fer mal, sobretot en el tram final, amb xuts de Mario i cops de cap de Giorgi i Kevin Soni que el porter Carevic ha rebutjat providencialment. A l'altre bàndol, Marc Vito ha tingut una tarda força tranquil·la.

Amb aquest punt, el tercer en quatre partits, el Peralada-Girona B cau a l'antepenúltima posició, a un punt de la permanència. Els altempordanesos confien en brindar el primer triomf a l'afició el diumenge que ve a casa (12 h) davant l'Atlètic Balears.