El Figueres manté un pobre bagatge en aquest inici de temporada després de perdre aquest diumenge al camp del Sant Cristòfol (1-0) i encadenar una victòria amb només sis partits. Al camp dels terrassencs, contra un equip que prové de Primera Catalana, els figuerencs han rebut un càstig excessiu després de perdonar a la primera meitat.

Els de Joan Esteva han sortit endollats i abans del descans haurien pogut desnivellar el marcador, amb accions liderades per l'extremeny Ivan Murillo, sense sort en els últims metres. A la represa, amb Espuña canviat per una lesió muscular i amb Eric Torres gaudint dels primers minuts en aquesta lliga, el Sant Cristòfol s'ha quedat amb els tres punts amb un contracop on el xut de Kevin ha rebotat amb l'unionista Subi abans d'entrar (60'). Tot i jugar els últims 20 minuts amb un home més per l'expulsió de Hassen, la Unió no ho ha aprofitat.

Esteva ha lamentat que el seu equip no aprofités el bon primer temps: "Els accidents de la primera part ens han penalitzat, havíem mogut bé la pilota i hem tingut opcions bones que no hem estat capaços de convertir. Amb el seu gol, no hem tingut paciència i tampoc hem aprofitat la seva expulsió"

Amb aquesta derrota, el Figueres és 14è amb cinc punts, els mateixos que té la Grama, primer equip que baixaria. Els altempordanesos, sense pólvora, confien en trencar la dinàmica el pròxim diumenge davant el Santboià (16.30 h), a Vilatenim.