A la grada no es van voler perdre ni el debut del Palamós a casa, ni el president en funcions, Joan Pau Pérez, ni el candidat de Junts pel degà, Patxi Otamendi. El Palamós va dominar i portar la iniciativa en tot moment davant un rival que va clavar un cop psicològic important al llindar del descans amb el gol de Javi Ruiz. El degà va enviar dues pilotes a la fusta (Sergio Garcia i Lamisha), mentre que Pepu Soler ho va intentar sense sort.

A la represa, els palamosins van sortir a buscar l'empat amb insistència i, després de dues ocasions de Cano i Dani, qui no va perdonar va ser Pepu Soler, que amb una rematada de cap va superar Sito. En el tram final els gironins van buscar la remuntada, però el segon gol no va arribar tot i els intents de Pepu Soler, Xevi i Raúl.

La Jonquera salva els mobles en el temps de descompte gràcies a un penal transformat per Ramón Masó. Els primers minuts de partit, els fronterers van portar la iniciativa del control del joc generant constant perill a la porteria de Pellitero. A partir del gol inicial dels barcelonins, la Guineueta va començar a dominar sense donar opcions als jonquerencs. El gol visitant va arribar a partir d'una prolongació en un servei de banda que va rematar Puigmacià al segon pal.

A la represa, els homes de Jordi Boix van anar a remolc intentant igualar el marcador. Els locals, a mida que anaven passant els minuts, cada vegada generaven més perill. Quan semblava que La Jonquera aconseguiria la segona derrota consecutiva de la temporada, va arribar un clar penal assenyalat en el temps afegit en què Masó va poder batre el porter rival.