El corredor resident a Girona Albert Herrero de l'equip Matxacuca va finalitzar segon la Canfranc-Canfranc, i amb aquest resultat es va endur la victòria final del circuit «Alpinultras 2018». La Canfranc-Canfranc era la darrera de les tres proves d'aquest circuit d'ultra trails, i presentava un recorregut molt tècnic de 100 km de llargada i amb un desnivell positiu de 8.848 pel Pirineu aragonès. L'atleta gironí, vencedor aquest estiu de l'Ultra Trail d'Andorra i que fa tan sols dues setmanes va acabar en quarta posició al campionat europeu de curses d'orientació celebrat a Ucraïna , va completar la prova en un temps de 19:56:24, lluny del vencedor, Pepelu Ballester, amb un temps de 18:39:56. Albert Herreros va notar el cansament acumulat de les darreres setmanes i l'exigència d'un recorregut duríssim, però es va poder sobreposar per pujar de nou al podi.